بهترین خرید در کوتاه ترین زمان

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
لوگو ایمن باشی

دوربین مداربسته جمهوری

نصب دوربین مداربسته در جمهوری

اگر بخواهیم دوربین های مداربسته را از حیث ضبط تصاویر در جمهوری تقسیم بندی کنیم، به دو دسته دوربین های مداربسته آنالوگ و دوربین های مداربسته تحت شبکه تقسیم بندی میشوند. هر یک از این دوربین ها ویژگی و تجهیزات متفاوتی دارند.

دوربین مداربسته آنالوگ در امام خمینی

دوربین های مداربسته آنالوگ جزو ابتدایی ترین دوربین های حاضر در دنیا هستند که به همان قدر نیز کاربرد بالایی دارند. انتقال و ارسال تصاویر و اطلاعات در دوربین های مداربسته آنالوگ بر اساس امواج آنالوگ انجام میشود. در این دوربین ها برای ارسال تصاویر از کابل های دو رشته ای استفاده میکنند. دلیل استفاده از کابل های دو رشته ای این است که یک رشته از آن برای ارسال تصاویر و رشته دیگر برای کاهش میزان پارازیت و امواج های مزاحم اطراف سیستم استفاده میشود. معمولا برای ارسال تاصویر در دوربین های مداربسته آنالوگ از کابل کواسیال rg59 استفاده میکنند ولی شما میتوانید از کابل های دیگر و بر اساس بودجه تان دست به انتخاب بزنید. برای این که تصاویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته آنالوگ وضوح و شفافیت بیشتری داشته باشد، وجود کابل کاهشنویز در سیستم دوربین مداربسته آنالوگ بسیار ضروری است و از اهمیت بالایی برخوردار است. علت این امر این است که امواج الکترومغناطیسی موجو در محیط باعث اختلال در ثبت و ضبط تصاویر با کیفیت توسط دوربین میشود. البته نوسانات برق نیز میتواند باعث ایجاد نویز در تصاویر سیستم شوند. در نتیجه خلاقیتی در ساخت سیستم مداربسته آنالوگ به کار رفته است و آن هم استفاده از یک رشته سیم برای ارسال اطلاعات و برق است.

امنیت دوربین های مداربسته آنالوگ در انتقال تصاویر در حد متوسط است چرا که انتقال تصاویر در این دوربین ها به کمک امواج آنالوگ اتفاق می افتد. در نتیجه اگر کسی در محدوده امواج آنالوگ قرار گیرد میتواند به راحتی به این تصاویر دسترسی پیدا کند. در دوربین های مداربسته آنالوگ برای ذخیره تصاویر باید از یک هارد و یا حافظه استفاده کنیم.

تجهیزات جانبی سیستم دوربین های مداربسته آنالوگ

دستگاهی که کار ذخیره سازی تصاویر و اطلاعات را در دوربین های مداربسته آنلوگ انجام میدهد، دستگاه DVR است. این دستگاه را فروشنده ها در هنگام فروش به صورت جداگانه میفروشند در واقع این دستگاه جزو دوربین محسوب نمیشود.

کیفیت تصاویر در دوربین های مداربسته آنالوگ

معمولا کیفیت تصاویر در دوربین های مداربسته آنالوگ معمولی تا حدود 540 مگاپیکسل است. این در حالی است که برخی از آن ها از کیفیت اچ دی نیز پشتیبانی میکنند. یکی از دوربین هایی که از کیفیت اچ دی در بین دوربین های آنالوگ بهره مند است، دوربین مداربسته AHD میباشد. این دوربین ضمن داشتن کیفیت اچ دی میتواند تا محدود 500 متر نیز کابل کشی شود. علاوه بر این تصاویر این دوربین به دلیل عدم فشرده سازی، کیفیت بالاتری نیز دارند. در گذشته کیفیت این دوربین ها نهایتا به 720 مگاپیکسل میرسید این در حالی است که با گذشت زمان کیفیت این دوربین به 1080 مگاپیکسل نیز رسید. دوربین های مداربسته آنالوگ دیگری نیز نظیر دوربین های HDTVI، HDSDI و HDCVI در بازار وجود دارند.

با توجه به این که هم قیمت دوربین مداربسته آنالوگ نسبت به دوبین های تحت شبکه کمتر و مقرون به صرفه تر است و هم نصب آسان و سریعی دارد، فروش این نوع از دوربین ها به نسبت دوربین های آی پی یا تحت شبکه بیشتر است.

دوربین مداربسته تحت شبکه یا آی پی در فردوسی

دوربین های نسل جدیدی که در بستر اینترنت و شبکه کار میکنند به دوربین های مداربسته تحت شبکه یا آی پی در فردوسی معروف هستند. دوربین های تحت شبکه از امواج اینترنتی و شبکه ای برای ارسال اطلاعات و تصاوری بر خلاف دوربین های آنالوگ استفاده میکنند. تصاویر ضبط شده در دوربین های مداربسته تحت شبکه به صورت دیجیتالی هستند که به همان شکل نیز ذخیره و ارسال میشوند. دوربین های آی پی دارای تکنولوژی های پیشرفته ای هستند که میتوانند امکانات زیادی را برای شما فراهم کنند. برای کنترل دوربین های تحت شبکه، هر کدام از آن ها دارای ای پی های مشخصی هستند که به کمک ان ها به محل مورد نظر جهت کنترل متصل میشوند. به کمک این ویژگی شما میتوانید با اتصال به اینترنت و تعریف کردن آی پی مشخص دوربین، تصاویر دوربین مداربسته را در هر نقطه ای که باشید دریافت و ارسال کنید.

از ویژگی های مورد نیاز و برتر دوربین های تحت شبکه میتوان به وجود نداشتن محدودیت در نزدیکی و یا دوری به دوربین مداربسته اشاره کرد. اما گفتنی است که هزینه خرید، نصب و راه اندازی دوربین های تحت شبکه بسیار بیشتر از دوربین های آنالوگ میباشد. در بین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی دوربین مداربسته تحت شبکه میتوان به سوئیچ شبکه اشاره کرد. سوئیچ شبکه زمینه اتصال دوربین ها و دیگر سیستم ها به یک دیگر را فراهم می آورد.

بر خلاف دوربین مداربسته آنالوگ، در دوربین های مداربسته تحت شبکه برای ذخیره تصاویر از دستگاه NVR استفاده میکنیم. این دستگاه نیز به ثبت و ذخیره تصاویر دوربین میپردازد. همان طور که گفتیم تصاویر این دوربین در دستگاه  NVR به صورت دیجیتالی ذخیره میشوند.

کیفیت تصاویر در دوربین های تحت شبکه

کیفیت تصاویر دوربین های تحت شبکه در ابتد به صورت اچی دی بود ولی با پیشرفت تکنولوژی این کیفیت به فول اچ دی رسید. رفته رفته کیفیت تصاویر ابن دوربین حتی از مرز فول اچی دی فراتر گذشت و به کیفیت 4K رسید. این کیفیت پر سر و صدا ترین کیفیت دوربین های تحت شبکه است. برای این که بتوانید به راحتی تصاویر دوربین تحت شبکه را دریافت کنید، باید از اینترنتی با سرعت مناسب استفاده کنید. از طرفی باید سرعت اینترنت در سمت دریافت کنند نیز مناسب باشد. جرا که همان طور که گفتیم دوربین های مداربسته تحت شبکه در بستر اینترنت و شبکه فعالیت میکنند.

یکی از ویژگی های جالب و برتر دوربین های تحت شبکه پشتیبانی از قابلیت POE است. به کمک این کابل شما میتوانید تنها به وسیله همان کابل هم برق سیستم را تامین کنید و هم تصاویر و اطلاعات خود را از دوربین به دستگاه ضبط کننده منتقل کنید. این قابلیت به شما کمک میکند تا در صورت قطعی برق محلی، همچنان بتوانید از دوربین مداربسته استفاده کنید.

تصویر imenbashiadmin

imenbashiadmin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا