نصب دوربین مداربسته در ولنجک با مشاوره کارشناسان ایمن باشی انجام میشود. قطع به یقین طریقه نصب دوربین مداربسته های آنالوگ و تحت شبکه با یکدیگر متفاوت است. قبل از این که به مرحله نصب دوربین مداربسته تحت شبکه برسید، ابتدا باید اطلاعاتی راجب دوربین مداربسته تحت شبکه، دستگاه ضبط کننده مرتبط با این دوربین، کابل تحت شبکه و … به دست آورید.
نصب دوربین مداربسته در ولنجک
قبل از این که اقدام به نصب دوربین مداربسته تحت شبکه یا همان آی پی در ولنجک کنید، باید هنگام خرید دوربین و تجهیزات نسبت به منبع تغذیه سیستم توجه ویژه ای داشته باشید. دقت کنید که دوربین مداربسته تحت شبکه به دو روش تغذیه میشود؛
روش اول: در این روش دوربین مداربسته تحت شبکه به روش POE تغذیه میشود؛ منظور از این روش این است که دوربین ها توسط کابل شبکه تغذیه میشود، در واقع کابل شبکه هم وظیفه انتقال اطلاعات را بر عهده میگیرد و هم به تجهیزات سیستم برق رسانی میکند. در این روش دیگر نیازی به برق کشی مجدد و اضافه نیست.
روش دوم: در این روش دوربین مداربسته آی پی به صورت جداگانه برق کشی میشود. یعنی کابل شبکه از کابل برق جدا است و هر کدام وظیفه مشخص خود را انجام میدهند.
تجهیزات مورد نیاز برای نصب دوربین در زعفرانیه
دوربین مداربسته از نوع آی پی: ابتدا باید بر اساس نیاز و هدف خود از نصب دوربین مداربسته تحت شبکه و همچنین موقعیت قرار گیری دوربین، تعداد دوربین های مورد نیاز را تعیین کنید.
دستگاه ضبط کننده مخصوص شبکه: دستگاه ضبط کننده مخصوص دوربین های تحت شبکه، دستگاه NVR میباشد. وظیفه این دستگاه ضیظ و پردازش وقایع است. بر اساس تعداد دوربین های به کار رفته در سیستم و کیفیت آن ها، دستگاه NVR انتخاب میشود.
هارد دیسک: دستگاه ضبط کننده NVR دارای هارد نیست در نتیجه هارد را باید به صورت جداگانه خریداری کنید. هارد دیسک جهت ذخیره اطلاعات و تصاویر دستگاه ضبط کننده در آن نصب میشود. روی کاتالوگ دستگاه ضبط کننده مینوسد که این دستگاه به چند عدد هارد و با چه کیفیتی نیاز دارد.
سوئیچ شبکه: سوئیچ شبکه نوعی انشعاب در سیستم مداربسته تحت شبکه است که در صورتی که از نوع POE باشد تغذیه سیتم مداربسته را انجام میدهد.
کابل برق: اگر سوئیچ یا دستگاه ضبط کننده شما POE نباشد باید از یک کابل برق جداگانه برای برق رسانی به سیستم مداربسته استفاده کنید.
آداپتور یا منبع تغذیه: برای برق رسانی به سیستم شما میتوانید از آداپتور های جداگانه برای تک تک دوربین ها استفاده کنید. از طرفی میتوانید با یک آداپتور مرکزی به تمام دوربین ها برق رسانی کنید.
تجهیزات مورد نیاز برای سیستم تحت شبکه: این تجهیزات شامل سوکت شبکه، داکت، لوله فلکسی، پایه و … میباشد.
نکته: سعی کنید قبل از نصب دوربین مداربسته تمامی تجیهزات و لوازم را بررسی کنید تا در هنگام نصب هیچ مشکلی پیش نیاید.
سیم کشی دوربین مداربسته در درکه
برای سیم کشی دوربین مداربسته تحت شبکه در درکه شما باید مسیر سیم کشی را مشخص کرده و میزان کابل مورد نیاز را برآورد کنید. طول کابل مورد نیاز شما فاصله بین دوربین و دستگاه تا تجهیزات مورد نصب میباشد. توجه داشته باشید که این فاصله تنها به صوت افقی نیست و فاصله عمودی نیز باید در میزان کابل مودر نیاز محاسبه شوند. اگر قبل از نصب دوربین میزان کابل مورد نیاز محاسبه نشود، مشکلات متعددی ایجاد میکند مثلا ممکن است کابل کوچک تر یا بزرگ تر از مقدار و فاصله تعیین شده باشد که در این صورت در پروژه های بزرگ میتواند هزینه زیادی را به شما تحمیل کند.
نکات مهم در کابل کشی دوربین مداربسته در اوین
- همان طور که گفتیم با توجه به این که انتخاب مسیر مناسب در کابل کشی اهمیت بالایی دارد در نتیجه از انتخاب مسیر قبل از هر گونه اقدامی غافل نشوید.
- در هر باری که از کابل استفاده میکنید، باکس کابل را علامت گذاری کنید تا بدانید در هر مرحله چه مقداری از کابل بافی مانده است. این کار باعث میشود تا در فرایند کابل کشی، کابل را اضافه یا کم نیاورید.
- وقتی شما از داکت استاندارد استفاده میکنید، از تاثیر نویز و قرارگیری کابل در معرض امواج الکتریکی جلوگیری میکنید.
- سعی کنید از متراژ مناسب کابل استفاده کنید، در صورت استفاده کابل با متراژ بالا با سیگنال ضعیف و یا قطعی و یا حتی تاخیر در ارسال اطلاعات مواجه خواهید شد.
نصب دوربین مداربسته در محمودیه
برای این که بتوانید مسیر کابل کشی را به صورت دقیق اجرا کنید، بهتر است محل نصب دوربین ها، تجهیزات و مسیر کابل ها را روی کاغذ رسم کنید. سپس قبل از این که به سراغ کابل کشی بروید، بررسی کنید که آیا میتوان دیوار ها را سوراخ کرد. اگر دیوار ها قابل سوراخ کردن نبودند یا امکان نصب دوربین در محل تعیین شده وجود نداشته باشد، باید جای دیگری را پیدا کنید و سپس ادامه دهید. سعی کنید هنگام برش دادن کابل شبکه و کابل برق، مقدار بیشتری را برش بزنید تا در هنگام کار، کابل کوتاه نیاید. از نکات مهم دیگر این است که حتما در نزدیکی دستگاه ضبط کننده مقداری کابل اضافه نگه دارید چون شاید بخواهید بعدا جای دستگاه را تغییر دهید.
اگر برای تهیه منبع تغذیه سیستم از آداپتور استفاده کردید، بهتر است در کنار هر دوربین مداربسته یک باکس پلاستیکی قرار دهید تا آداپتور ها درون آن جایگذاری شوند. البته اگر برای تامین برق از یک منبع تغذیه مرکزی استفاده کردید، دیگری نیازی به وجو باکس پلاستیکی ندارید.
نکات مهم در نصب دوربین مداربسته پس از اتصال به دستگاه ضبط کننده
پس از این که دوربین مداربسته تحت شبکه و دستگاه NVR را نصب کردید، باید اتصالات را بررسی کرده و تنظیمات لازم را اعمال کنید. در این مرحله شما باید دوربین را روشن کنید، سپس به منوی شناسایی NVR بروید و دوربین های خود را پیدا کنید. اگر دوربین ها به درستی نصب شده باشند، در این قسمت باید تمامی دوربین به همراه آدرس های IP خود نمایش داده شوند. اگر در این قسمت دوربینی شناسایی نشود، ممکن است مشکل از کابل شبکه، برق و یا سوئیچ شبکه باشد.
نصب دوربین مداربسته تحت شبکه به کامپیوتر
- اگر سوئیچ شما POE نباشد، باید دوربین هایتان را به منبع تغذیه وصل کنید.
- سپس دوربین را به وسیله کابل شبکه به سوئیچ متصل کرده و در نهایت سوئیچ را نیز به کامپیوتر وصل کنید.
- نرم افزار مورد نیاز دوربین مداربسته تحت شبکه را برای پیدا کردن دوربین در کامپیوتر نصب کنید.
- با استفاده از نرم افزار بالا شما میتوانید آی پی دوربین های خود ببینید.
- در نهایت نرم افزار مانیتورنیگ را که مرتبط با دوربین های مداربسته تحت شبکه است در کامپیوتر خود نصب کنید.